Καλώς όρισες σιγουρατζή !!! Ευχόμαστε να σου αρέσουν αυτά που θα διαβάσεις!!!!!!!!! καθημερινά νέα από το χωριό μας και την Λοκρίδα …….!..... Γράψε τι θέλεις να διαβάσουν άμεσα οι συντοπίτες μας………. Γίνε σιγουρατζής και άλλαξε νοοτροπίες ……..!...... Μην το αφήσεις … .Έλα να Δημιουργήσουμε νέες αντιλήψεις ……… ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ότι διαβάζεις εδώ, σου μένει!!!!!!!!!! sigouratzis@gmail.com

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο καθείς με τους πελάτες του!!!!!



Ετσι είναι. Ο Σαμαράς έδινε αυξήσεις στους ενστόλους και ο Λαφαζάνης στους ΔΕΗτζήδες. 
Ο καθείς με τους πελάτες του.

 Ασε που οι βουλευτές παίρνουν περισσότερα.
Φωτόπουλος: «Ξυδάκι σε όσους αντιδρούν στην αύξηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ»

 


Ποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει και ειρωνεία εκτός από τον γνήσιο εκφραστή του πασοκικού συνδικαλισμού και σήμερα όψιμο αγωνιστή της Αριστεράς ?
Αυτό το κακό έχουν οι επιταγές. Ερχεται η ημερομηνία λήξης και πρέπει να πληρωθούν.
 

33 εκατ. ευρώ κοστίζουν οι κερασμένοι καφέδες στη ΓΕΝΟΠ

 «Κάναμε μια επέκταση, να παίρνει ο άλλος ένα σάντουιτς. Δεν είναι ότι δεν σκεφτόμαστε την κοινωνία. Πρέπει να απευθυνθούν στις κυβερνήσεις που παίρνουν τις αποφάσεις», είπε και διερωτήθηκε: «Αν δεν πάρουμε εμείς το σάντουιτς, θα το δώσουν στους ανέργους;». Είπε επίσης ότι ο μέσος μισθός είναι περίπου 1.300 ευρώ, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι μεγάλος μισθός γιατί υπάρχει και ο βουλευτικός που είναι μεγαλύτερος.
 Ασε που οι βουλευτές παίρνουν περισσότερα.
 Πάντως η σπουδή των συνδικαλιστών να συμμαζέψουν τα... ασυμμάζευτα, εξηγείται και για έναν άλλο λόγο: ότι για την έγκριση της συλλογικής σύμβασης είχαν εξασφαλίσει προηγουμένως τις ευλογίες του αρμόδιου υπουργού Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη.Θυμίζουμε ότι η ΓΕΝΟΠ είναι από τους λίγους προνομιούχους φορείς της αγοράς ενέργειας που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το νέο υπουργό (ο οποίος δεν έχει δει ακόμη σημαντικούς φορείς και εκπροσώπους της αγοράς ενέργειας) εξασφαλίζοντας –όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις– το πράσινο φως για τη νέα ευνοϊκή ΕΣΣΕ.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι η απόφαση για τα τροφεία των 33 εκατ. ευρώ ελήφθη ακριβώς ένα χρόνο μετά την απόφαση της Χαλυβουργίας Ελλάδος να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό κλείσιμο μιας από τις πιο ιστορικές βαριές βιομηχανίες το εργοστάσιο του Ασπροπύργου. Ήταν 17 Φεβρουαρίου όταν η Χαλυβουργία απηύθυνε την ύστατη έκκληση να εφαρμοστούν τα μέτρα για τη μείωση του ενεργειακού κόστους της βιομηχανίας, στα οποία η ΔΕΗ είχε αντισταθεί σθεναρά, λέγοντας ότι δεν μπορεί να πουλά κάτω από το κόστος παραγωγής. Η έκκληση αυτή δεν εισακούστηκε και το εργοστάσιο έκλεινε στις 12 Ιουνίου του 2014 αφήνοντας ανέργους τους τελευταίους 74 εργαζόμενους από τους συνολικά 450 εργάτες που απασχολούνταν προ κρίσης.  

Ποιο ήταν το κόστος για την ελάφρυνση του τιμολογίου ρεύματος που ζητούσε όχι η Χαλυβουργία Ελλάδος αλλά συνολικά  όλες μαζί οι 5 εν ζωή χαλυβουργίες της χώρας και το οποίο ακόμη και σήμερα δεν έχει ικανοποιηθεί πλήρως; Λίγο πάνω από 20 εκατ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή το 60% από τους κερασμένους από τη ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ καφέδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση